Dopingwaaier App

De Dopingwaaier is altijd één van de belangrijkste middelen geweest in de voorlichting van topsporters en sportbegeleiders. Voorheen werd deze - zoals de naam al aangeeft - als geplastificeerde waaier uitgebracht. Vanaf 1114 is de Dopingwaaier aangepast en omgezet in een App (iOS en Android) en een mobiele website (voor de overige systemen). De inhoud van de App is deels nieuw en deels vertrouwd.

App Store en Google Play

App Store

Google Play

Mobiele website: www.dopingwaaier.nl

Wat biedt de App?

Geneesmiddelen controleren

Je kunt in de App direct alle in Nederland geregistreerde geneesmiddelen controleren op de aanwezigheid van doping. Ook kun je nagaan of specifieke werkzame stoffen verboden zijn of niet.

Voedingssupplementen checken

Ook voedingssupplementen kun je checken. Je kunt in de winkel al bekijken welke batches van supplementen op de NZVT-lijst staan.

Dopingcontroleprocedure bekijken

Krijg je een onverwachte dopingcontrole en wil je je rechten en plichten weten? Bekijk de procedure dan stap-voor-stap in de App. Heb je iets meer tijd, bekijk dan de video.

Dopingregels nalezen

Voor als je de essentiële dopingregels wilt napluizen.

Belangrijkste dopingrisico’s vermijden

Dopingovertredingen vinden soms per ongeluk plaats. Weet hoe je dopingrisico’s kunt vermijden.

Statement maken tegen doping

Twijfelt er iemand aan je fantastische sportprestaties? Maak je dan hard voor een dopingvrije sport en teken het statement tegen doping.

Nieuwsflits ontvangen

Is er belangrijk nieuws? Ontvang dan direct een nieuwsflits op je smartphone.

Vragen stellen

Heb je een vraag over geneesmiddelen, voedingssupplementen, de dopingregels of een controle, stel deze dan heel simpel via de mailservice in de App. Je krijgt dan binnen een werkdag antwoord, zoals je gewend bent van ons.

www.cialis-viagra.com.ua

Buy T-400 online

туринабол